NE FÁRADJON BUDAPESTRE UTAZÁSSAL! MOBIL FELVÁSÁRLÓ SZOLGÁLATUNK LAKÓHELYÉN FELKERESI ÖNT. AKTUÁLIS IDŐPONTJAINKÉRT VEGYE FEL VELÜNK A KAPCSOLATOT. INGYENES ÉRTÉKBECSLÉS ÉS KISZÁLLÁS, VALAMINT AZONNALI FELVÁSÁRLÁS. – MIT VÁSÁROLUNK? – ARANY FELVÁSÁRLÁS – PORCELÁN FELVÁSÁRLÁS – ÉRMÉK – GYÉMÁNT ÉKSZEREK – ANTIK ÓRÁK – KARÓRÁK – RÉGISÉGEK

Ismerjen meg bennünket!

Harmadik generációs  „Ékszer-Régiség-Műtárgy-Festmény”  Magyar-Osztrák kereskedő család vagyunk.  A régiségek és ékszerek terén teljes körű, mindenre kiterjedő nemzetközi  szakbecsüsi végzettségekkel rendelkezünk, – közvetlen munkatársaink is -, valamint nagy hangsúlyt fektetünk a folyamatos továbbképzésünkre. Hosszú évtizedes tapasztalattal rendelkezünk a magyarországi, és a nemzetközi műtárgy-régiség és ékszer piac területén. Ennek függvényében öt évvel ezelőtt megnyitottuk Bécsi kirendeltségünket értékesítési és aukciók menedzselése céljából a Budapesti üzletünk mellett, így jóval magasabb vételi árat tudunk a magyarországi ügyfeleink számára is biztosítani, a nagyobb  ausztriai vásárlói körünk és kapcsolataink rèvèn!

Vegye fel velünk a kapcsolatot elérhetőségeinken keresztül, vagy személyesen az üzleteinkben, eladás vagy értékbecsléssel kapcsolatban.

Várjuk Önöket egy magas szintű szakirányú személyre szabott, teljes diszkréció melletti figyelmes kiszolgálással!

MIT MONDANAK RÓLUNK

MIT VÁSÁROLUNK?

ISMERJE MEG RÉSZLETESEBBEN ALÁBBI SZOLGÁLTATÁSAINKAT, ÉS KATTINTSON A MEGFELELŐ KÁRTYÁKRA.

KAPCSOLAT

AKTUÁLIS IDŐPONTJAINKÉRT VEGYE FEL VELÜNK A KAPCSOLATOT

VEGYE FEL VELÜNK A KAPCSOLATOT

Nyitvatartásunk megváltozott!
Hétköznapokon 10:00 – 17:00 óráig tartunk nyitva. Hétvégi nyitvatartásunk változatlan.

Írjon e-mailben üzenetet, mellékeljen képeket az ékszeréről, műtárgyáról, festményéről stb. (Kattintson ide)

BecsiAranyhaz-logo

Minden jog fenntartva © 2022